perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkä perjantai - aika vain juoksi kovaa.Minä en juossut niinkään kovaa, mutta pitkään. Eikä ihme sillä tuo ihmeellisen ihana omenapiirakka takasi hyvän tankkauksen.

Ompeluhommia on tehty hiljakseen...... ja tänään saatiin paljon valmista. Aika erilaisissa tunnelmissa tytölle ja pojale. Koitin onneani aplikaatioiden suhteen ja onnistuin kyllä mielestäni kelvollisesti. Tytölle syntyi velourhousut ja Suuressa Käsityölehdessä olleen ohjeen mukainen hupparitunika. Lintuja, puita ja nappeja ommeltiin hartaudella. Kuten lehdessä käskettiin olin tehokas ja tein samalla kaavalla myös mekon. Se nyt ei suostunut kuvaan, joten ehkä joskus myöhemmin autenttisissa tunnelmissa. Kovasti on kukikas, kuten tipitkin.

Supersankarille tein oikeastaan naamiaistarkoituksiin tuon Batman-paidan ja kauan paloina ollut kettupaitakin otti ja valmistui. Samettikuva on Hanhelista tilattu Florafox, todella ihana, mutta etsinyt paikkaansa tovin. Tämä kettupaita on oikeastaan pala suurempaa kokonaisuutta väriensä puolesta. Mutta se kokonaisuus on aivan palasina vielä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.