tiistai 24. toukokuuta 2011

Retrorattaat


Joskus viime syksynä naapurin rouva oli kiikuttamassa vanhoja Emmaljungia roskiin, kaappasin ne matkalla autokatokseen aikomuksena tehdä niihin uudet istuinosat, ratkaisu kun vaikutti yksinkertaiselta ja olin sellaisia joskus netissä nähnyt. No sinne ne jäivät autokatokseen talveksi, kevätaurinko sai kiinnostukseni hieman niitä kohtaan heräämään, mutta oikeastaan vasta tuo kangas, kun se siivotessa sattui käteen tuntui kuin tehdyiltä noihin menopeleihin ja kävin toimeen.

Eihän noita sitten kauaa tehnyt, kolmena päivänä tovin siellä, toisen täällä. Hirveän herkulliset kesärattaat niistä tuli, omasta ja pikkumiehen mielestä ainakin. Kuvauksen ajaksi kaveri oli lukittava isin kanssa sisään. Sen verran mukava niissä oli lötköttää!

9 kommenttia :

 1. Olenko minä tänne merkkiä vielä jättänytkään? Aivan loistavasti tuunattu, nuo rattaat! Kyllä niissä todellakin kelpaa kruisailla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Kyllä näissä kesän raitit tallaa :)

  VastaaPoista
 3. Nam nam! herkulliset, todella!

  Kaisa

  VastaaPoista
 4. Aivan IHANAT! Vaihtaisin omien lapsien kärryt millon vaan nuihin :)

  VastaaPoista
 5. MIELETTÖMÄT nuo rattaat! Haaveilen samanmoisista jos jostakin löytyis, ovat varmasti kestävät!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Ovat kevyet ja kestävät, tosi kivat työntää, ja tuo poika jotenkin niin tykkää niistä, olisikohan nuo värit? Itse törmäsin ajat sitten tähän, ehkä sieltä voisi kysellä? http://www.hopittihop.net

  VastaaPoista
 7. kysymys, eikö tuossa ylöosassa ole neppareita?
  haluaisitko kaavoja lainata minulle?
  itse tein myös ikean kankaasta uudet rataskankaat, mutta ne eivät istu hyvin, vaikka käytin kaavana vanhoja kankaita.

  VastaaPoista
 8. Moikka. Yläosassa ei tässä minun versiossani ole neppareita, kangas on pysynyt kyllä hyvin paikoillaan tuolla pussilla. Mutta ikäväkyllä, kaavoja minulla ei ole lainata, sillä tyhmänä en sellaisia tehnyt, onpa asia käynyt omassakin mielessä useasti...

  VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.