sunnuntai 10. heinäkuuta 2011Aamulla oli vähän aikaa pilvistä ja me luulimme, että jaksamme tänään tehdä jotain muuta kuin nauttia helteestä. Ei sitä riemua kauaa kestänyt. Nyt on hommat levällään. Pidän niin tuosta Finlaysonin Optisesta omenasta, sisustukseen se vaan ei mitenkään passaa joten siitä täytyy aina keksiä muuta. Stockalla oli lakanasetti -40 %. Siitä on tulossa ainakin kaksi Surrur-kirjan mukaista jättiläiskassia ja mekko. Kangasta jäi vielä aikalailla...

Ps. Jos joku muukin väkäilee tuota Surrurin laukkua, niin minun mielestä kaavaa kannattaa vähän korjata. Ohjeen mukaisena kassi ei tule perus 160 leveästä kankaasta vaan jää n. 5 cm vajaaksi. Mallia voi ihan hyvin kaventaa sen verran. Samoin jos kahvoja muuttaa ihan pikkasen pidemmäksi saa tuon mahtavan jättisäkin myös olalle.

2 kommenttia :

  1. Tuosta kankaastahan saa ihanan jättikassin! Omaa kassia tehdessäni otin 10 cm molemmilta sivuilta leveyttä vähemmäksi. Koko on minusta aavistuksen toimivampi ja se on kuitenkin edelleen jättikassi. Mukava blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivoista sanoista! Kasseista tuli kyllä ihanat. Juuri hyvä tuo fiksauksesi kaavaan. Jätit ovat ja vauva senkuin kiikkaisi niissä :)

    VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.