sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tänä viikonloppuna.


Minä olen syönyt ihanien ystävien kanssa rapuja, juonut shampanjaa ja kai pari snapsiakin. Nauranut ja tanssinut ja ollut hirveän kiitollinen niistä ystävistä ja siitä syksyisestä yöstä. Pelännyt vanhenemista. Siivonnut yöllä juhlien jäljet ennen nukkumaan menoa. Herännyt aamulla huonovointisena, siivonnut lisää. Noutanut lapset hoidosta. Narissut huonoa oloa ja saanut siipan leipomaan pullat lastenvaatekutsuille.

Katsonut kuinka talo täyttyi lapsista ja aikuisista ja värikkäistä vaatteista. Nauttinut siitäkin. Siivonnut ensimmäiset pullanmurut ennen niiden tarjoilua. Ollut väsynyt, mutta onnellinen.

Keittänyt mannapuuroa, sillä lupasin sitä viikolla esikoiselle. Syönyt pizzaa omasta uunista. Istunut hiekkalaatikon reunalla. Siivonnut kamoja kirpparille. Tehnyt kirpparireissun esikoisen kanssa, ihmetellyt miten suloinen poika se on, myös ääneen. Laulanut kovaa rokkia, tuon samaisen pojan pyynnöstä.

Juossut joogaan, nauttinut ja rentoutunutkin. Tullut kotiin vasta kun talo on jo hiljentynyt. Syönyt sipsejä ja juonut cokista ja ihmetellyt mitä järkeä siinäkin nyt oli.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.