tiistai 23. elokuuta 2011Tein viikonloppuna lastenvaateompeluiden välipalana tilkkutäkin. Innostuksesta pilkkoa nuo aikuisten lakanoista jääneet jämät vielä peinemmiksi paloiksi on täysin Rillan ihanuuksien syytä... Minullahan on tapana ostaa lasten sänkyyn aikuisten lakanoita, sillä harvoin nuo lasten kuosit innostavat. Siitä hommasta jää jämäpaloja joista tämä nuorimmaisen pussilakana sitten syntyi. 

Noh se homma käsillä oli sinällään jo aika vaativa, ja ei tämäkään ihan sellanen välipala ollut miksi sitä ryhtyessä kuvittelin. Lasten pussilakanakokoon tulee 96 kpl 20 x 20 neliöitä. Nyt se sitten tiedetään. 

Se mitä olin oikeastaan väsäämässä valmistui myös, mutta malli oli vastarannan kiiski, vaikka pöllöhupparista olikin kyse. En ole varma löytyykö täältä yhtä hulluja kanssasisaria, että tuota Ottobren pöllöhupparia olisi ryhtynyt taklaamaan, mutta minä pakon edessä sen taklasin. Esikoinen on siitä muistuttanut lehden ilmestymisestä lähtien. Lopputulos on mahtava sitä tässä mainostettakoon. Toivottavasti kuvin vielä tuonnempana. Ja paras palkintohan oli se kun sisko näki lopputuloksen ja totesi että mä ottaisin sitten saman pinkkinä, jeah right!

Juu olen ihan tärähtänyt tuohon optiseen omenaan, kaapista löytyy metritolkulla mustaa kangasta. Nyt saisi näöjään verkkokaupasta lisää 30% alella!

2 kommenttia :

  1. Kivan näköstä tuli! Ja kiitos linkkivinkistä, toi optinen omppu on tosi pähee kangas!

    VastaaPoista
  2. Kiitos muuten, en vaan tajua miten voin olla niin kovasti koukussa yhteen hassuun omenaan ;) Kevätmallistoa näyttivät Finlaysonilaiset Espalla tossa pari viikkoa sitten, sieltä on tulossa yksi retro (lasten) kuosi takaisin mallistoon, joka on seuraava paha heikotus, varamsti!

    VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.