torstai 1. syyskuuta 2011

Se on unelmieni täyttymys!
Sitä on kannattanut odottaa. Jo melkein kuukauden päivät siitä kun toisen ostin, tosin vähemmän aikaa kuin uutta kuitenkaan. Nyt sitä katsotaan ja sitten mietitään mitä sille tehdään. Se kaipaa kunnostusta - miehen mielestä se on hirveä projekti. Minun mielestä se in ihana I H A N A!

Minä tuijotan sitä niin kauan että teidän minkä värisen siitä haluan. Ehdotuksia?

Äiti oli tuonut kukkia, äitikin on ihana!

4 kommenttia :

 1. Oi, se ON ihana!!! Meillä ei ole penkillistä ruokapöytää, eikä kuulemma tulekaan. (Höh.)

  VastaaPoista
 2. Ehkä ihan noin tai sitten samenttisen siniharmaa joka on lähes keskiharmaan sävyinen mutta hiukan vaaleampi... emmas.blog.se on sellainen jakkara.

  VastaaPoista
 3. Aivan upea. Siis ihan mielettömän UPEA!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihasteluista, olen kyllä edelleen ihan innoissani. Mieshän on siinä mielessä oikeassa että tätä on korjattu ja kunnostettu edellisessä osoitteessa aika krouvilla kädellä, jotta käsittelyyn se joutuu - aikanaan, joka tapauksessa. Voi olla että pinnat vaan hiotaan ja vahataan (nyt ne on lakattu aika sinnepäin ja pöydässä on tummentumia). Penkkien jalat on sitten aika paljon huonommassa kunnossa vielä...

  Tuo harmaakin on ihana, kuin valkoinenkin. Tumma puu/musta yhdistelmästä olen ehkä luopumassa harkinnoissanikin. Kävin silittelemässä niitä Aeron varastomyynnissä, eikä kolahtanut niin. Taas tuo vahattu pinta oli ihanan tuntuinen.

  VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.