tiistai 13. joulukuuta 2011

PACMAN LOVE
Surffailin taas tuossa männä iltana ihanaakin ihanammalla miniecon saitilla ja viihdyin tovin jos toisenkin DIY-ohjeiden parissa - tsekatkaa hetimmiten jos DIY hommat innostaa ja saitti ei ole tuttu! Poitsu rakastui niin palavasti Pacman Garlandiin, että ryhdyimme yhdessä tuumasta toimeen. Tänään viritimme kaksi päivää kestäneen projektimme pilven alle lastenhuoneen seinälle - voi sitä iloa. Neljävuotias muuten leikkasi hienosti kaavat tähän ja taituroi saksilla haamujen helmat. Virallisestihan tämä taisi olla Halloween askartelu, mutta sopii tämä lastenhuoneen joulukoristeeksikin, eikö!

Ps. the lovely Kate is also coming up with a book! Available for preorder here.

No mitkäs nuo toiset kaavat sitten on?

5 kommenttia :

 1. Ei vitsi miten ihana saitti! En oo ikinä käyny. Kiitos linkkivinkistä!
  Ja toi koristenauha on makee kans.

  VastaaPoista
 2. Juu Laura, mielestäni on aika reilu määrä hienoja ohjeita ja kaavoja ilmaiseksi jaossa. Me tehtiin myös lahjoiksi niitä pöllöjä, joissa on hauska tekniikka värikartongille tulostettaessa :) (itse en moista tekniikkaa ollut ajatellutkaan).

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös ihastellut tuota sivua jo jonkin aikaa ja tosta viiristäkin kirjoitin Halloween-aikaan. Ihana toteutus! Aivan mahtava. Muuten asiasta kolmanteen, mun koneella (pc) on vaikea saada selvää sun tekstistä johtuen varmaan fontin ohuudesta. Oletko itse törmännyt tämmöiseen ongelmaan?

  VastaaPoista
 4. Moikka, kiitos Johanna kommentistasti, eipä ole kukaan muu maininnut fontista, mutta täytyyhän sille jotain tehdä jos ei näe lukea!

  VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.