lauantai 14. tammikuuta 2012

Nukkekoti quick and dirty

Tovi aikaa sitten tuli tehtyä nukkekodille pikatuunaus käsillä saatavista materiaaleista. 

Tällanen se oli:


Ja tällanen siitä sitten tuli:


7 kommenttia :

 1. Oi, miten hieno siitä tuli! Miten niin "pika"?? Kyllähän tuossa on ollut näpräämistä! Tapetointi on hidasta, vaikka maalaaminen sujuisikin. :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos :)

  No pika sillai, että heti kun näin tuon nukkekodin lokakuussa ilmestyvän, tiesin että jotain sille on tehtävä. Sitten se jäi ja jäi ja inspiraation iskiessä kaivoin esille vaan kaiken materiaalin mitä oli saatavissa ja ryhdyin hommiin. Yksi iltapäivä siinä meni. Quick and dirty siinä mielessä, että mitään sen suunnitelmallisempaa tähän ei liittynyt. Huonekalut olivat niin kauheita (ja huonolaatuisia) että ne nakkasin roskiin kylmästi. Keräillään sitten uusia kirppiksiltä tms.

  VastaaPoista
 3. Oho. *jää tuijottamaan*

  Löysin hiljattain kirpputorilta täsmälleen samanlaisen nukkekodin ja ostin sen ihan pilkkahintaan tuunattavaksi. Olen kolunnut nettiä kissojen ja koirien kanssa enkä ole onnistunut löytämään kyseinen kapistuksen alkuperää. Meidän mallistamme nimittäin puuttuu tuo parveke ja yläkertakin on ihan vähän erilainen. Muuten siis täysin sama. Mistä siis olet hankkinut tämän omasi? Josko meidänkin mökki saisi puuttuvan parvekkeensa.

  Ja toinen kysymys koskee noita puuosia. Irroititko kaikki osat toisistaan maalausta varten? Minulla siintää myös mielessä valkoiseksi maalaaminen mutta se on tähän mennessä kaatunut nimenomaan laiskuuteen irroitella noita osia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos ensiksikin. Mutta pettymykseksi kerrottakoon, että tämä saatiin meille lahjana, joten en tiedä mistä se on hankittu. Uusi oli ja paketissaan kuitenkin, eli parveke on varmastikin saatavilla jostain. Voin yrittää vielä kysäistä muistaisiko anoppi mistä tämän hankki..

   Maalatessa ja tapetoidessa irrotin ylä ja alakerran, ruuvit, parvekkeet ja kaiteet, mutta osa osista on liimattu, joten en kaikkia irrottanut. Maalasin vähän kerrallaan ja annoin kuivua, käänetlin nukkekotia tasolla. Näin onnistui maalaus kuitenkin ihan hyvin.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta vaikka ei se paljon auttanutkaan. :D Toivotaan, että joku johtolanka löytyisi.

   Pitänee tuota maalausasiaa miettiä, huomasin itsekin nuo liimatut ja niitä tässä juuri kirosinkin, että millä pirulla ne muka saisi irti. Tietenkin voisi maalata ihan ensin ja vetää tapetit päälle niin ei haittaa vaikka ei olisi ihan niin tarkka sen siveltimen kanssa.

   Poista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.