keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Under construction


Se on muhimistilassa. Kuvan sänky meni juuri huutonettiin myyntiin, klik, jos kiinnostaa. En nyt sitten tiedäkään ollenkaan mitä tähän tulisi... Ensin oli selvät sävelet, sitten ehkä kuitenkin tästä vanhimman huone/leikkihuone, jollain lasten parvella, sillä mikään muu ei tähän huoneeseen mahdu. Missä niitäkin nyt sitten ois kivoja. Avaroomin lasten musta parvi olis mallikappaleena Petikossa. Täyskokoinen parvi ei mene missään nimessä. Muutenkin huone on hankala, todella kapea ja vielä tuo ranskalainen parveke tuolla kulmassa.

Jos ei nukkumismahdollisuutta tulisi ollenkaan niin sitten stringit pöytätasolla tuohon seinään, se on ainoa "hyvä" suunnitelma toistaiseksi. Jos on hyviä ideoita mihin vaan, saa kertoa!

2 kommenttia :

  1. Hyviä ideioita mulla ei ole antaa, tykkään noista sun ideoista, mutta mä tulin kehumaan tuota tapettia. Tosi hieno! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari, tahtoisin säilyttää tuon tapetin muutoksessa, mutta yläkerran aulaan haluan kuusikon. Isännän pehmittely on kesken. Äsken tuonne rakentui Sirkusteemainen photobooth huomisia syntskiä varten :) Tyhjää tilaa on, sänky myyty.

    VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.