sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Middag.


Kulunut viikko kului Middag.in paremmista ruokapäivistä nauttien. Meidän perheessä testattiin siis ensimmäistä kertaa palvelua, jossa kauppakassi; reseptit raaka-aineineen toimitetaan kotiovelle. Nettisurffailun perusteella päädyin tuohon Middag.fi tarjoamaan vaihtoehtoon. Kohdalle osui kivan oloinen ruokaviikko ja mielestäni tutustumishinta 90€/viiden päivän ruoat ei ollut tästä ruokapaketista kovin paha hinta (normaalihinta 99 €/viisi päivää tai 77€/kolme päivää).

Meillä syötiin siis kuluneella viikolla madekeittoa, sienirisottoa, karitsan pyttipannua ja tagliatellepastaa, kana - homejuusto ja saksanpähkinäkastikkeella. Viikon kassissa on aina yksi ruoka, josta valmistetaan runsas annos ja sitä syödään kahtena päivänä, nyt se oli tuo karitsan pyttipannu. Kaikki annokset olivat reiluja ja niistä riitti hyvin meille viidelle ja jäi usein vähän evääksikin töihin.

Kaikki mahdolliset raaka-aineet olivat luomua tai lähiruokaa. Ruokakassin mukana seurasi tarkka seloste näiden alkuperästä. Itse ruoat onnistuivat kaikki, tuli kokeiltua jotain muuta ja mikä ihaninta koko viikon ruokalista oli suunniteltu ja hankittu etukäteen.

Meillä Middag viikkoja nautitaan varmasti jatkossakin, sen verran onnistunut elämys oli joka kantilta katsottuna. Joka toiselle viikollehan näitä saa tilata. Nyt erikoisuutena löytyy myös Pääsiäsikassi.

Kuvat on räpsitty kännykällä siinä normaalissa töistäpaluutohinassa maanantaina.

Ps. Arvontaan on tullut mukavasti osallistujia ja edelleen aikaa on runsaasti, KLIK!

5 kommenttia :

 1. Pitäisi kokeilla ... mietin vain söisikö lapset uusia ruokia niin mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein mietit. Ei ne tästä niin innoissaan olleet kuin makaronilaatikosta, mutta toisaalta on hyvä, että lapsillekin tulee uusia makuja :)

   Poista
 2. Meillä on yksi nirso ja toinen kaikkiruokainen lapsi ja yllättäen tälle nirsommallekin on löytynyt Middagin kautta monta uutta lempiruokaa. Veririsotto eli punajuurisotto on ruoka jota kehutaan kavereillekin koska se maistuu paremmalta miltä näyttää. Rohkeasti siis kokeilemaan! Susanna L-A

  VastaaPoista
 3. Olet jo toinen tuttu, joka Middagia kokeilee. Meilläkin harkinnassa tyyliin - siivooja kaksi kertaa kuussa vai ateriapalvelu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Mun mielestä tätä ei ihan voi rinnastaa siivouspalveluun, sillä eihän se ilmaista ole kaupastakaan viikon ruoat hakea ;)

   Poista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.