sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

KattausprojektiSen lisäksi, että olen syönyt lammasta, suklaamunia ja juossut olen tehnyt pikkusen hommiakin. Tämän seurauksena syntyi kääntökassi ja tabletteja (kesähattukin, mutta siitä ehkäpä myöhemmin). Piti kokeilla syntyykö kaavoja noudattamalla oikean tyyppistä tavaraa ja syntyihän sitä. 

Kääntökassista tuli sellainen monikäyttökassi, jossa toinen puoli on Kerniä ja toinen puoli puuvillaa. Näin kassi on näppärä uimareissulla tai vaikkapa kesätorilta multaista perunaa hakiessa.

Tabletteja syntyi kahdenlaisia. Keltaista ja mustaa Finlaysonin Pop-kangasta yhdistelemällä surautin lapsille arkitabletit. Toisella puolella taas Kerniä, jotta aluset sopivat myös askarteluun ja piirtämiseen. 

Mustavalkoisesta Coronnasta ja valkoisesta Taimi Kerni -vahakankaasta tuli koko perheen juhlatabletit, joissa niissäkin tosin toisella puolella on Kerni, jotta käyttöikää riittää molemmin puolin. Tuo valkoinen Taimi Kernikankaana on superkaunis - ihan kuin pitsiä. Tästä täytyy tehdä vielä muutakin.

Tablettien ompeleminen oli luultua haastavampaa, mutta tuo söpö tasku teki näistä vaivan arvoiset. Taskuun voi sujauttaa aterimet, yrttejä tai lapsille vaikka pääsiäisyllätyksen.

Palaan tämän projektin yhteishyödylliseen lopputulokseen vielä myöhemmin. 
Hauskaa pääsiäistä!

3 kommenttia :

  1. Wau, tosi upeet. Kävin eilen illalla Finlaysonin web shopissa katsomassa kankaita. Nyt tilaamaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Paitsi että tuo Coronna on tosi kaunis klassikko (jota saa monessa eri värissä), siitä on helppo ommella suoria saumoja/tarkkuutta vaativia juttuja, viivotin on kankaassa ;)

    VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.