maanantai 9. huhtikuuta 2012

Paper garlands - oh so boring

Onhan nämä niin nähty, eli varoituksen sana, ei innovaatioita luvassa. Mutta laatikossa oli hirveä määrä valmiiksi leikattuja ympyräisiä ja jotain oli keksittävä yläkerran kevätsiivousta motivoimaan. Niinpä suristelin näitä paperikoristeita yli oman tarpeenkin. Ommellessa eri väriyhdistelmille oli kiva keksiä nimiä. Tuli Helsinkinarua, Hint of Mintiä, Sunny Helsinkiä ja ampparia. Marimekon kartoista ja paperikasseista leikatut mustavalkoiset ovat niitä Helsinkinauhoja, sillä keskustan kartastahan nuo ympyrät on saksittu.

Käyttöön tuli kaksi koristenauhaa, yksi mustavalkoinen ja yksi värikäs. Neljä jäi yli, ne asettelin laatikkoon.Ompelun jälkeen oli aika imuroida. Ihmettelen vaan, miten se työvaihe sai muun porukan näin veteläksi?

2 kommenttia :

 1. Kivathan noi koristenauhat on, ei liian vanha idea etenkään noilla sun matskuillasi!

  Oli muuten taas kadonnut mun syötteenlukijasta tämä blogi, että melkein missasin muutamat aiemmat jutut. Nou hätä, kävin lukemassa jälkikäteen... :)

  Kiitos viimeisimmästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti ne kyllä toi kevään yläkertaan :) Eipä kestä, omat kamat sain silloin heti laitettua ja on jo poissa jaloista!

   Poista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.