perjantai 19. lokakuuta 2012

Panda neulemekko
Novitassa tarjottiin tässä syksyllä niin herkullisen näköistä mekkoa, että pakko sitä oli lähteä toteuttamaan. Aika pitkään se ehti ollakin jo käytössä ilma tuota asiaan kuuluvaa pandan naamaa. Nyt mekko on valmis. Tarkkasilmäinen huomaa, että H&M:n All for Children-mallistostakin meille kotiutui jotain!

Ps. Myy joku ystävällinen minulle Mini Rodinin Panda-leggingsit tämän kaveriksi. Tai vinkkaa jos niitä jostain vielä löytyisi 104/110.

7 kommenttia :

 1. Ihana, olen ihan hassuna näihin tämmöisiin :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos teille. Mekko oli myös todella kiva ja nopea tehdä.

  VastaaPoista
 3. Hei, olen juuri neulomassa tätä samaista mekkoa ystäväni tytölle, joka on varsinainen panda-fani. Novitan ohjeessa on mielestäni pieni puute ja keksin googlettaa, jos joku muukin olisi tehnyt kyseisen mekon. Onneksi tärppäsi ja toivon, että ehdit vastata ennen maanantaita, jolloin voisin soittaa suoraan Novitalle.

  Oletko käyttänyt ohjeen mukaisia lankoja, Teddyä ja Kaikua? Seuraavaksi pitäisi poimia hiha, takakpl, hiha puikoille, mutta kumpi koko, 6 vai 7? Ohjeessa ei sanota. Ja neulotaanko takakappaleen yläosa myös Kaiku:lla kuten hihat? Miten sinä teit? Toivottavasti voit auttaa, kiitos etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Yllättäen tosiaan on Novitan ohjeessa puutetta. Tosi usein näin on muuten. Neulottu on ohjeen mukaisilla langoilla ja tosiaan tuo yläosan tekeminen on tosi sekava. Tein sen Kaikulla kuten hihat ja pienemmillä puikoilla. Takaosaan tulee kyllä selkeä langanvaihtuminen tällä ratkaisulla, mutta en oikein keksinyt miten muutenkaan tuon olisi kätevästi ratkaissut. Lopputulos on siisti kuitenkin.

   Poista
 4. Anteeksi etten ole muistanut kiittää avustasi. Niin innoissani mekkoa värkkäsin. Virkkaaminen vaan tuotti hankaluuksia, kun en ole sitä juurikaan harrastanut. Nyt odotan, että mekon saaja ehtii sen hakemaan. Äitinsä uskoi tytön sekoavan:) Kiitos sinulle vielä.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia, minä myös googlettelin juuri tätä tietoa etsiessäni. Päädyin kyllä itsekin sihen, että kyllä se Kaiku-langalla pitää tehdä, koska muuten hihoissa vaihtuisi kesken kaiken lanka. Nätimpi olisi kyllä jos takakpl olisi teddyä loppuun asti, mutta en myöskään keksi miten sen voisi tehdä. Ihana tunika, itse teen 10v tyttärelleni. Toissapäivänä aloitin ja tänään ehkä valmis? -LeenaK

  VastaaPoista

Luen, kuuntelen ja kiitän kommentistasi.